top of page

Ledelse af og rådgivning om kommunikation


Som europæer kan man glæde sig over at bo i en del af verden, hvor politikerne stiler mod ’zero pollution’ og samtidig er villige til at investere massivt i forskning, der skal vise vejen derhen.

 

Det mener Publicérs Marianne Bom, der i et halvt år var co-leader af kommunikationen i det kæmpestore Partnership for the Assesment of Risk of Chemicals (PARC), der er delvist finansieret af EU.

 

Høje ambitioner om impact

I PARC arbejder 200 partnerorganisationer i 29 lande sammen om at skaffe ny viden om kemikalier, udvikle smarte metoder til at afdække risikoen for mennesker og miljø og rådgive om brugen af dem.

 

Det er PARC’s ambition, at alle interesserede europæere skal have mulighed for at følge med i forskernes arbejde, så europæerne bedst muligt kan bakke op om målet om nul forurening. Den ambition kan lykkes med et respektfuldt tværfagligt samarbejde mellem specialister og journalister og andre kommunikationsmedarbejdere.


Publicér's ansvar som co-leader

Som co-leader af kommunikationen i PARC havde Marianne ansvar for at holde workshops om journalistisk metode, kommunikation og tværfagligt samarbejde. Hun var med til at videreudvikle hjemmesiden, lede SoMe-aktiviteter på fire kanaler, redigere nyheder, nyhedsbreve og udvikle den visuel identitet og grafiske animationer. Desuden var det en vigtig del af konsulentarbejdet at sparre med PARC’s ledelse om, hvordan man får kommunikation af så stort et partnerskab til at fungere.

 

Vildt spændende, vildt svært og vildt vigtigt.

Comments


bottom of page